Agenda Bonasport Septiembre 2020 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Septiembre 2020

CLUB

Últimes places a les Escoles Esportives
Últimas plazas en las Escuelas Deportivas

No deixis que els teus fills es quedin sense plaça en el nou curs d'Escoles Esportives Infantils! Hem adaptat les escoles de tennis, pàdel, raqueta, esquaix, natació i arts marcials amb grups bombolla reduïts, sense interacció entre ells, i la implementació de totes les mesures de seguretat i higiene que estableixen les autoritats sanitàries perquè els petits puguin seguir practicant seus esports favorits. Inscripcions a recepció.

¡No dejes que tus hijos se queden sin plaza en el nuevo curso de Escuelas Deportivas Infantiles! Hemos adaptado las escuelas de tenis, pádel, raqueta, squash, natación y artes marciales con grupos burbuja reducidos, sin interacción entre ellos, y la implementación de todas las medidas de seguridad e higiene que establecen las autoridades sanitarias para que los pequeños puedan seguir practicando sus deportes favoritos. Inscripciones en recepción.

PÀDEL

Torna l'activitat
Vuelve la actividad

Tornen els tornejos i les competicions de la secció de pàdel. Des del 14 de setembre, es reprenen els clínics setmanals de Pàdel & Co i els entrenaments i partits de competició interclubs. A més, a l'octubre organitzarem el Torneig Gran Slam de la Federació Catalana (del 18 al 25) i la nova lliga BS (des del 28).

Vuelven los torneos y las competiciones de la sección de pádel. Desde el 14 de septiembre, se retoman los clinics semanales de Padel&Co y los entrenamientos y partidos de competición interclubs. Además, en octubre organizaremos el Torneig Gran Slam de la Federación Catalana (del 18 al 25) y la nueva liga BS (desde el 28).

PILATES

Prova el nou Balanç Studio
Prueba el nuevo Balance Studio

Si encara no has provat el nou Balanç Studio, ara és l'oportunitat ideal: Ana Luisa Vargas, especialista en Pilates pel mètode Peak Pilates, ofereix una primera sessió de prova gratuïta perquè coneguis els beneficis d'aquesta disciplina. Apunta't a Recepció.

Si todavía no has probado el nuevo Balance Studio, ahora es la oportunidad ideal: Ana Luisa Vargas, especialista en Pilates por el método Peak Pilates, ofrece una primera sesión de prueba gratuita para que conozcas los beneficios de esta disciplina. Apúntate en Recepción.

TENIS

Torna Tennis & Friends!
¡Vuelve Tenis&Friends!

A partir del 14 de setembre tornarem a celebrar els clínics setmanals de tennis: Tennis & Friends. Inscriu-te a Recepció i comença a competir setmanalment. A més, per als que vulguin perfeccionar la tècnica, el 30 de setembre hi haurà una masterclass amb Manuel Orantes i Pedro Mora.

A partir del 14 de septiembre volveremos a celebrar los clinics semanales de tenis: Tenis&Friends. Inscríbete en Recepción y empieza a competir semanalmente. Además, para quienes quieran perfeccionar la técnica, el 30 de septiembre habrá una masterclass con Manuel Orantes y Pedro Mora.

CLUB

Amb total seguretat
Con total seguridad

Oferir als nostres abonats un espai completament segur és la nostra major prioritat en els temps que corren. Per això, hem adoptat els més estrictes protocols d'higiene i altres mesures com mesurament de la temperatura a l'entrada de club, augment en el nombre de classes a l'aire lliure, creació de grups bombolla a les escoles esportives, limitació d'aforament en totes les sales, col·locació de mampares de seguretat entre màquines, control d'assistència a les classes, obligatorietat de reserva prèvia de les instal·lacions, circuit d'aire condicionat segur i realització periòdica de test Covid-19 a tots els empleats de club.

Ofrecer a nuestros abonados un espacio completamente seguro es nuestra mayor prioridad en los tiempos que corren. Por eso, hemos adoptado los más estrictos protocolos de higiene y otras medidas como medición de la temperatura a la entrada del club, aumento en el número de clases al aire libre, creación de grupos burbuja en las escuelas deportivas, limitación de aforo en todas las salas, colocación de mamparas de seguridad entre máquinas, control de asistencia a las clases, obligatoriedad de reserva previa de las instalaciones, circuito de aire acondicionado seguro y realización periódica de test Covid-19 a todos los empleados del club.

CLUB

Tiquet per a les classes
Ticket para las clases

Per mantenir un correcte seguiment dels moviments al club i complir amb les limitacions d'aforament establertes, serà imprescindible recollir prèviament el tiquet d'accés a les classes d'activitats dirigides, a la sala de fitness i a la piscina. Podràs sol·licitar els tiquets a la sala de fitness i a recepció.

Para mantener un correcto seguimiento de los movimientos en el club y cumplir con las limitaciones de aforo establecidas, será imprescindible recoger previamente el ticket de acceso a las clases de actividades dirigidas, a la sala de fitness y a la piscina. Podrás solicitar los tickets en la sala de fitness y en recepción.

CLUB

Nou servei d'acupuntura i quiropràctica
Nuevo servicio de acupuntura y quiropráctica

Hem incorporat a l'equip del club a l'especialista en acupuntura i quiropràctica Jeong Jae Kyung. Amb més de 30 anys d'experiència a Espanya, t'ajudarà a combatre problemes de ciàtica, lumbàlgia, genoll, cervicals, dolor articular, desviació de maluc, escoliosi, ansietat, mal de cap i vertigen. Demana cita a recepció.

Hemos incorporado al equipo del club al especialista en acupuntura y quiropráctica Jeong, Jae Kyung. Con más de 30 años de experiencia en España, te ayudará a combatir problemas de ciática, lumbalgia, rodilla, cervicales, dolor articular, desviación de cadera, escoliosis, ansiedad, jaqueca y vértigo. Pide cita en recepción.

FITNESS

Nous horaris
Nuevos horarios

Ja estan disponibles els nous horaris de les classes d'activitats dirigides. Consulta'ls en directe a les pantalles del club, al web o a les nostres xarxes socials i no et perdis cap sessió.

Ya están disponibles los nuevos horarios de las clases de actividades dirigidas. Consúltalos en directo en las pantallas del club, en la web o en nuestras redes sociales y no te pierdas ninguna sesión.

-publicidad-

Usted está recibiendo este email porque se ha suscrito al newsletter de Bonasport.
Si desea cancelar su suscripción, por favor haga clic en este enlace.

Cancelar suscripción aquí