Agenda Bonasport Desembre 2017 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Desembre / Diciembre 2017

CLUB

Nadal al club
Navidad en el club

Sembla mentida, però ja és aquí el Nadal! I al club estem més preparats que mai per viure aquestes festes amb magnificència. Des de la tradicional encesa de llums nadalenques a un gran nombre d'activitats especials per a tota la família, aquest mes es viurà amb intensitat a Bonasport. A més, com ja és tradicional, durant les festes modificarem lleugerament l'horari: els dies 24 i 31 el club tancarà a les 21:00 h i els festius 25 de desembre i 1 de gener, Bonasport romandrà tancat.

Parece mentira, pero ¡ya está aquí la Navidad! Y en el club estamos más preparados que nunca para vivir estas fiestas por todo lo alto. Desde el tradicional encendido de luces navideñas a multitud de actividades especiales para toda la familia, este mes se vivirá con intensidad en Bonasport. Además, como ya es tradicional, durante las fiestas modificaremos ligeramente el horario: los días 24 y 31 el club cerrará a las 21:00 h y los festivos 25 de diciembre y 1 de enero, Bonasport permanecerá cerrado.

ACTIVITATS DIRIGIDES

Nous horaris
Nuevos horarios

A partir del 2 de gener, es modifiquen alguns horaris d'Activitats Dirigides. Consulta a les pantalles del club i a Recepció les noves sessions i no et perdis les teves activitats favorites.

A partir del 2 de enero, se modifican algunos horarios de Actividades Dirigidas. Consulta en las pantallas del club y en Recepción las nuevas sesiones y no te pierdas tus actividades favoritas.

BEAUTY SPACE

Promoció en pestanyes
Promoción en pestañas

Si vols enlluernar amb la mirada en aquestes festes, passa't pel Beauty Space. Només durant el mes de desembre, gaudeix de promocions en col·locació de pestanyes i tractament modelant, i beneficia't d'un preu especial en la màscara "Premium Volume Up".

Si quieres deslumbrar con la mirada en esta fiestas, pásate por el Beauty Space. Solamente durante el mes de diciembre, disfruta de promociones especiales en colocación de pestañas y tratamiento modelante, y benefíciate de un precio especial en la máscara "Premium Volume Up".

CLUB

Descompte exclusiu a Muy Mucho
Descuento exclusivo en Muy Mucho

Ser soci de Bonasport té molts avantatges. Ara, els socis del club que s'acreditin com a tals (mostrant el carnet) a Muy Mucho rebran un 15% de descompte en compres superiors a 20 € fins al 31 de gener. Consulta al club les botigues adherides.

Ser socio de Bonasport tiene muchas ventajas. Ahora, los socios del club que se acrediten como tal (mostrando el carnet) en Muy Mucho recibirán un 15% de descuento en compras superiores a 20 € hasta el 31 de enero. Consulta en el club las tiendas adheridas.

BONASALUD

Recupera't dels excessos: prepara el teu pla detox
Recupérate de los excesos: prepara tu plan detox

Després de les festes, és important desintoxicar el cos i recuperar com més aviat els bons hàbits en alimentació. Per ajudar-te, Bonasalud posa en marxa el Pla 15 dies Detox: un complet programa de dues setmanes per superar amb èxit els excessos nadalencs. Més informació i cita prèvia al tlf. 93 254 15 00.

Después de las fiestas, es importante desintoxicar el cuerpo y recuperar cuanto antes los buenos hábitos en alimentación. Para ayudarte, Bonasalud pone en marcha el Plan 15 días Detox: un completo programa de dos semanas para superar con éxito los excesos navideños. Más información y cita previa en el tlf. 93 254 15 00.

CLUB

Visita del Pare Noel
Visita de Papá Noel
20 de desembre, a les 17:30 h
20 de diciembre, a las 17:30 h

Ja és un habitual del club i aquest any tampoc faltarà: Pare Noel visitarà Bonasport el proper dia 20 perquè els nens puguin fer-li les seves peticions d'última hora i gaudir tots junts d'una divertidíssima tarda amb xocolatada inclosa.

Ya es un habitual del club y este año tampoco faltará: Papa Noel visitará Bonasport el próximo día 20 para que los niños puedan hacerle sus peticiones de última hora y disfrutar todos juntos de una divertidísima tarde con chocolatada incluida.

CLUB

Concert de l'Escolania de Montserrat
Concierto de la Escolanía de Montserrat
Dimecres 20 / Miércoles 20

L'Escolania de Montserrat oferirà un concert al Palace, amb sopar benèfic, el proper dia 20. La recaptació de l'esdeveniment es donarà a l'Associació Casa Guadalupe. Informació i inscripcions: 630 82 57 16.

La Escolanía de Montserrat ofrecerá un concierto en el Palace, con cena benéfica, el próximo día 20. La recaudación del evento se donará a la Asociación Casa Guadalupe. Información e inscripciones: 630 82 57 16.

CLUB

Una infinitat de possibilitats per regalar
Un sinfín de posibilidades para regalar

No et trenquis el cap. Regalar Bonasport és un encert segur. Des d'un curs de tennis, pàdel o natació, sessions de personal training, tractaments i serveis del Beauty Space o material esportiu, al club trobaràs fantàstics regals per als teus cercles pròxims.

No te rompas la cabeza. Regalar Bonasport es un acierto seguro. Desde un curso de tenis, pádel o natación, sesiones de personal training, tratamientos y servicios del Beauty Space o material deportivo, en el club encontrarás fantásticos regalos para tus allegados.

BEAUTY SPACE

Mes de la depilació làser
Mes de la depilación láser

Desembre és el Mes de la Depilació Làser en Bonasport. Aprofita els preus especials en bons de 5 sessions per zones, amb regal d'1 sessió, i aconsegueix una suavitat total gràcies al Láser de Diodo, especialment indicat per a zones grans.

Diciembre es el Mes de la Depilación Láser en Bonasport. Aprovecha los precios especiales en bonos de 5 sesiones por zonas, con regalo de 1 sesión, y consigue una suavidad total gracias al Láser de Diodo, especialmente indicado para zonas grandes.

BONASALUD

Supera el dolor muscular

Tractar el dolor muscular, de manera mínimament invasiva i sense medicació, és possible gràcies a la punció seca, una avançada tècnica en la qual és especialista l'equip de Bonasalud. Per a més informació i reservar cita amb els fisioterapeutes, truca al 93 254 15 00 o consulta a Recepció.

Tratar el dolor muscular, de forma mínimamente invasiva y sin medicación, es posible gracias a la punción seca, una avanzada técnica en la que es especialista el equipo de Bonasalud. Para más información y reservar cita con los fisioterapeutas, llama al 93 254 15 00 o consulta en Recepción.

CLUB

Christmas Concert Barcelona
Dimecres 20, a les 19 h / Miércoles 20, a las 19 h

El Palau de Pedralbes acull el Christmas Concert Barcelona, una ocasió magnífica per gaudir de la música de la violinista Leticia Moreno. El concert té vocació solidària i els socis del Club tenen un descompte del 15% en les seves entrades.

El Palau de Pedralbes acoge el Christmas Concert Barcelona, una ocasión magnífica para disfrutar de la música de la violinista Leticia Moreno. El concierto tiene vocación solidaria y los socios del Club tienen un 15% de descuento en sus entradas.

CLUB

Qui fa el millor pastís?
¿Quién hace el mejor pastel?

Desembre 20, a les 20:30 /  Diciembre 20, a las 20:30

És ja un clàssic del Nadal a Bonasport. Vine a esmorzar i porta la millor recepta dolça: galetes, pastissos, magdalenes... A més a més, hi haurà cafè i entrepans per a tothom.

Es ya un clásico de la Navidad en Bonasport. Ven a desayunar con nosotros y trae tu mejor receta: galletas, tartas, magdalenas… Además, habrà café y bocadillos para todos los asistentes.

 

BS MAGAZINE

Nou número disponible
Nuevo número disponible

En pocs dies estarà disponible la nova edició de BS Magazine, amb interessants reportatges de lifestyle i abundant informació sobre les novetats del club. Com sempre, cada soci rebrà la revista a casa, que la gaudeixis!

En pocos días estará disponible la nueva edición de BS Magazine, con interesantes reportajes de lifestyle y abundante información sobre las novedades del club. Como siempre, cada socio recibirá la revista en su casa ¡que la disfrutes!

PÀDEL

Torneig Royal Pàdel Bonasport
Torneo Royal Pádel Bonasport

Dissabte 23 a les 9:30 h Sábado 23 a las 9:30 h

El 23 de desembre es juga al club la primera edició del Torneig Royal Pàdel Bonasport. Hi es disputaran categories masculina, femenina i mixta. El torneig començarà a les 9:30 hores i hi haurà aperitiu per als assistents i sorteig de regals.

El 23 de diciembre se juega en el club la primera edición del Torneo Royal Pádel Bonasport, en el que se disputarán categorías masculina, femenina y mixta. El torneo comenzará a las 9:30 horas y habrá aperitivo para los asistentes y sorteo de regalos.

 

-publicidad-

Usted está recibiendo este email porque se ha suscrito al newsletter de Bonasport.
Si desea cancelar su suscripción, por favor haga clic en este enlace.

Cancelar suscripción aquí