Agenda Bonasport Maç 2024 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Març 2024

CLUB

Torna l'Easter Camp!
¡Vuelve el Easter Camp!

Del dilluns 25 al dijous 28 de març, tornem a engegar l'activitat preferida dels nens per a la Setmana Santa: l'Easter Camp. El programa inclou tennis, pàdel i natació al matí; dinar al restaurant del Club i, a la tarda, pel·lícula, esports i jocs de motricitat al poliesportiu, i berenar. Reserva plaça abans que s'esgotin. Paquet de 4 dies: 245€ socis, 300€ no socis. Dia solt: 72€ socis, 85€ no socis.

Del lunes 25 al jueves 28 de marzo, volvemos a poner en marcha la actividad favorita de los niños para la Semana Santa: el Easter Camp. El programa incluye tenis, pádel y natación por la mañana; comida en el restaurante del Club y, por la tarde, película, deportes y juegos de motricidad en el polideportivo, y merienda. Reserva plaza antes de que se agoten. Paquete de 4 días: 245€ socios, 300€ no socios. Día suelto: 72€ socios, 85€ no socios.

CLUB

Edició Let's Move 2024
Edición Let's Move 2024

12-27 març / 12-27 marzo

Uneix-te al repte Let's Move i comença a acumular punts per al club! Un any més ens sumem a aquest esdeveniment solidari en què el teu esforç en activitats de fitness pot ajudar a associacions sense ànim de lucre.

¡Únete al reto Let's Move y empieza a acumular puntos para el club! Un año más nos sumamos a este evento solidario en el que tu esfuerzo en actividades de fitness puede ayudar a asociaciones sin ánimo de lucro.

CLUB

Per a papà
Para papá

Res millor que regalar salut, benestar i diversió. A Bonasport podeu regalar sessions d'entrenament personal; cursos de tennis, pàdel o natació; material esportiu; tractaments al Beauty Space i molt més. Pregunta'ns.

Nada mejor que regalar salud, bienestar y diversión. En Bonasport puedes regalar sesiones de entrenamiento personal; cursos de tenis, pádel o natación; material deportivo; tratamientos en el Beauty Space y mucho más. Pregúntanos.

BEAUTY SPACE

Prepara't per a la Setmana Santa
Prepárate para la Semana Santa

Vine al Beauty Space i prepara't per lluir la teva millor versió aquesta Setmana Santa. Gaudeix de les nostres promocions especials en tractaments corporals (Vela Shape, pressoteràpia, peeling corporal…), depilació làser per a ell i ella, i tractaments facials com Indiba Edna Pro o fotorejoveniment. Més informació i cita prèvia: 93 254 15 04.

Ven al Beauty Space y prepárate para lucir tu mejor versión esta Semana Santa. Disfruta de nuestras promociones especiales en tratamientos corporales (Vela Shape, presoterapia, peeling corporal…), depilación láser para él y ella, y tratamientos faciales como Indiba Edna Pro o fotorrejuvenecimiento. Más información y cita previa: 93 254 15 04.

CLUB

Feu un ús racional de l'aigua
Haz un uso racional del agua

A causa de la sequera que afecta Catalunya i, particularment, l'àrea de Barcelona, ​​ens sumem a la petició de les autoritats de fer un ús racional de l'aigua. Si us plau, comprova que les aixetes estiguin ben tancades i limita la durada de la dutxa

Debido a la sequía que afecta a Cataluña y, particularmente, el área de Barcelona, nos sumamos a la petición de las autoridades de realizar un uso racional del agua. Por favor, comprueba que los grifos estén bien cerrados y limita la duración de la ducha

PADEL

Fase final i lliurament premis Bonasport Padel league
Fase final y entrega premios Bonasport Padel League

La Lliga de Pàdel arriba a la fase final i dimarts 12 celebrarem el lliurament de premis, amb còctel i sorteig de regals entre els assistents. No t'ho perdis.

La Liga de Pádel llega a la fase final y el martes 12 celebraremos la entrega de premios, con cóctel y sorteo de regalos entre los asistentes. No te lo pierdas.

ACTIVITATS DIRIGIDES

Noves coreos i rutines
Nuevas coreos y rutinas

Al març iniciem noves coreografies a les activitats dirigides de Body Pump i Body Balance, seguint les rutines de Les Milles. No te les perdis, és la manera més divertida de tonificar i treballar la musculatura.

En marzo iniciamos nuevas coreografías en las actividades dirigidas de Body Pump y Body Balance, siguiendo las rutinas de Les Milles. No te las pierdas, es la forma más divertida de tonificar y trabajar la musculatura.

CLUB

Clinic Pickleball

Enganxa´t a l´esport de moda, un esport tan electrizant com divertit. Clinic setmanals els dilluns a les 10 h i pista disponible de dilluns a dijous de 7 a 17h

Engánchate al deporte de moda, un deporte tan electrizante como divertido. Clinic semanales los lunes a las 10 h y pista disponibles de lunes a jueves de 7 a 17h

Demo day de Babolat a Bonasport per Match Ball!
¡Demo day de Babolat en Bonasport por Match Ball!

13 març de 9h a 10:30h i de 16 h a 19h
13 marzo de 9h a 10h30 y de 16h a 19h

Babolat realitzarà un clínic exclusiu per a provar les seves últimes novetats. Imprescindible inscriure's aquí. A més, Descompte d'un 20% en qualsevol article Babolat a la botiga del club.

Babolat realizará un clínico exclusivo para probar sus últimas novedades. Imprescindible inscribirse aquí. Además, descuento especial de un 20% en cualquier producto Babolat en la tienda del club.

CLUB

Pop-up de Santa Eulalia a La Roca Village
Pop-up de Santa Eulalia en La Roca Village

Dimecres 13 març/ miércoles 13 de marzo 10h- 12h

Descrubreix abans que ningú una selecció exclusiva de firmes que Santa Eulalia, referent del luxe a Barcelona, ha preparat a la seva pop –up boutique. Confirma la teva assitència a PrivateClients@LaRocaVillage.com o trucant al: (+34) 683 340 219

Descubre antes que nadie una selección exclusiva de firmas que Santa Eulalia, referente del lujo en Barcelona, ha preparado en su pop-up boutique. Confirma tu asistencia en: PrivateClients@LaRocaVillage.com o llamando a: (+34) 683 340 219

CLUB

BS Magazine

No us perdeu l'últim número de BS Magazine, amb interessants entrevistes i reportatges sobre cultura, art i el món del luxe, a més d'informació actualitzada sobre el nostre club. Accedeix des d'aqui

No te pierdas el último número de BS Magazine, con interesantes entrevistas y reportajes sobre cultura, arte y el mundo del lujo, además de información actualizada sobre nuestro club. Accede desde aquí

CLUB

LG MERCDECES

LG Merceds Barcelona ofrece descuentos únicos para socios del Club Bonasport. Aprovecha nuestra campaña especial y el Plan Moves III, para conducir un vehículo eléctrico Mercedes-Benz, ahora puedes llevarte un EQA o un EQB por tan solo 395€ al mes*, hasta 7.000€** de ayuda y con cargador e instalación de regalo.
Además hasta el final de marzo, podrás beneficiarte de descuentos exclusivos en la compra de algunos de nuestros modelos seleccionados.
Ver stock de vehículos
Recuerda que por ser socio del Bonasport en las revisiones de tu vehículo podrás beneficiarte también de la recogida y entrega del mismo en las instalaciones del Club.
Más información sobre estas ofertas especiales en LG Mercedes Barcelona (93 211 60 00), o visita la web www.lgbarcelona.com.

* ** Consulta las condiciones en LG Barcelona

-publicidad-

Esteu rebent aquest email perquè s'ha subscrit al newsletter de Bonasport.
Si voleu cancel·lar la vostra subscripció, feu clic en aquest enllaç.

Cancelar suscripción aquí