Agenda Bonasport Març 2018 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Març / Marzo 2018

CLUB

Nova edició del Easter Camp
Nueva edición del Easter Camp

Ja és aquí una de les setmanes més especials de l'any en Bonasport! Estem preparant una nova edició del Easter Camp, per a nens i nenes de 5 a 10 anys. Una oportunitat fantàstica per gaudir de la Setmana Santa practicant tennis, pàdel i natació i gaudint de jocs i un munt de plans divertits. Inscripcions a Recepció.

¡Ya está aquí una de las semanas más especiales del año en Bonasport! Estamos preparando una nueva edición del Easter Camp, para niños y niñas de 5 a 10 años. Una oportunidad fantástica para disfrutar de la Semana Santa practicando tenis, pádel y natación y disfrutando de juegos y un montón de planes divertidos. Inscripciones en Recepción.

BONASALUD

Nutrició i esport
Charla sobre nutrición y deporte
Dijous 15 a les 19:30 h / Jueves 15 a las 19:30 h

La nutricionista de Bonasalud Rita Simorra, impartirà una interessant conferència sobre la relació entre nutrició i esport, l'alimentació per a competicions, complements energètics, etc. Es podran intercanviar impressions i dubtes. Inscripcions a Recepció.

La nutricionista de Bonasalud Rita Simorra, impartirá una interesante conferencia sobre la relación entre nutrición y deporte, la alimentación para competiciones, complementos energéticos, etc. Se podrán intercambiar impresiones y dudas. Inscripciones en Recepción.

TENIS

Masterclass de primavera
Dimecres 21 a les 9 h / Miércoles 21 a las 9 h

Rebem la primavera amb magnificència: amb una masterclass de tennis amb Manuel Orantes, Pedro Mora i Juan Carlos Báguena. Vine a aprendre dels millors! A més, tots els assistents rebran un regal de Tecnifibre.

Recibimos la primavera por todo lo alto: con una masterclass de tenis con Manuel Orantes, Pedro Mora y Juan Carlos Báguena. ¡Ven a aprender de los mejores! Además, todos los asistentes recibirán un regalo de Tecnifibre.

IOGA

Nova classe amb Elisabeth
Nueva clase con Elisabeth

Encara no has provat la nova classe de Ioga amb Elisabeth? Cada dilluns, a les 7:45 h, tindràs l'oportunitat d'aprofundir en les postures, la respiració i el moviment d'una forma única.

¿Todavía no has probado la nueva clase de Yoga con Elisabeth? Cada lunes, a las 7:45 h, tendrás la oportunidad de profundizar en las posturas, la respiración y el movimiento de una forma única.

FITNESS

Torna el repte Let 's Move!
¡Vuelve el reto Let's Move!

Per segon any, Bonasport participarà en el repte Let 's move! de Technogym, que se celebrarà del 12 al 31 de març. L'objectiu és sumar el màxim nombre de moves entre tots, per a aconseguir metes que es convertiran en projectes solidaris. No t'ho pensis, comença a escalfar i mou-te amb nosaltres!

Por segundo año, Bonasport participará en el reto Let's move! de Technogym, que se celebrará del 12 al 31 de marzo. El objetivo es sumar el máximo número de moves entre todos, para alcanzar metas que se convertirán en proyectos solidarios. No te lo pienses, empieza a calentar y ¡muévete con nosotros!

CLUB

El regal del teu pare
El regalo de tu padre

No busquis més, a Bonasport tenim tot el que el teu pare podria desitjar en el seu dia: classes de tennis i pàdel personalitzades, cursos de triatló o natació, tractaments al Beauty Space, equipament esportiu ... Pregunteu-nos, tenim moltes idees!

Nos busques más, en Bonasport tenemos todo lo que tu padre podría desear en su día: clases de tenis y pádel personalizadas, cursos de triatlón o natación, tratamientos en el Beauty Space, equipamiento deportivo… Pregúntanos, ¡tenemos muchas ideas!

PÀDEL

Enhorabona, campiones!
¡Enhorabuena, campeonas!

En nom de tots els que formem el club Bonasport, volem felicitar a les integrants de l'equip femení de pàdel, que han estat campiones de Catalunya per equips en 3ª categoria i han aconseguit l'ascens a 2ª. Enhorabona!

En nombre de todos los que formamos el club Bonasport, queremos felicitar a las integrantes del equipo femenino de pádel, que han sido campeonas de Cataluña por equipos en 3ª categoría y han conseguido el ascenso a 2ª. ¡Enhorabuena!

CLUB

Més descomptes a la Roca Village!
¡Más descuentos en la Roca Village!

La Roca Village convida als socis de Bonasport a fer-se la Targeta VIP i gaudir d'un 10% de descompte addicional en totes les compres a La Roca Village. Només calpresentar el carnet de soci al Centre d'Informació del Village.

La Roca Village invita a los socios de Bonasport a hacerse la Tarjeta VIP y disfrutar de un 10% de descuento adicional en todas las compras en La Roca Village. Solo hay que presentar el carné de socio en el Centro de Información del Village.

FITNESS

XT29 per a nens i joves
XT29 para niños y jóvenes

Res millor per aprofitar el cap de setmana que les noves sessions de XT29 Junior i XT29 Kids, l'entrenament d'alta intensitat liderat per José Expósito que millora la salut i el físic i ajuda a mantenir-se en bona forma.

Nada mejor para aprovechar el fin de semana que las nuevas sesiones de XT29 Junior y XT29 Kids, el entrenamiento de alta intensidad liderado por José Expósito que mejora la salud y el físico y ayuda a mantenerse en buena forma.

PÀDEL

Entrena com els nº1
Entrena como los nº1

Si encara no has provat el Mètode Sciorilli, probablement no saps com entrenen els nº1 del món. Però té solució: de dilluns a divendres, Miguel Sciorilli i el seu equip ofereixen un ampli programa de sessions, en grup i personalitzades, per optimitzar l'entrenament. Informa't a recepció.

Si todavía no has probado el Método Sciorilli, probablemente no sepas cómo entrenan los nº1 del mundo. Pero tiene solución: de lunes a viernes, Miguel Sciorilli y su equipo ofrecen un amplio programa de sesiones, en grupo y personalizadas, para optimizar el entrenamiento. Infórmate en Recepción.

CLUB

Acord amb Bicimarket
Acuerdo con Bicimarket

Bonasport ha arribat a un acord amb Bicimarket amb importants avantatges per als socis del club. Utilitzant el codi BONASPORTBMK els nostres socis es beneficiaran d'un 15% de descompte a www.bicimarket.com.

Bonasport ha llegado a un acuerdo con Bicimarket con importantes ventajas para los socios del club. Con el código BONASPORTBMK los socios se beneficiarán de un 15% de descuento en www.bicimarket.com.

CLUB

Tenim nou patrocinador
Tenemos nuevo patrocinador

Ronda 15, concessionari oficial de Volvo a Barcelona i Baix Llobregat, és un nou espònsor de Bonasport. En virtut de l'acord assolit, Ronda 15 brindarà suport al club en l'organització d'activitats esportives i socials, així com a condicions avantatjoses de compra de vehicles a tots els socis.

Ronda 15, concesionario oficial de Volvo en Barcelona y Baix Llobregat, es un nuevo sponsor de Bonasport. En virtud del acuerdo alcanzado, Ronda 15 brindará apoyo al club en la organización de actividades deportivas y sociales, así como condiciones ventajosas de compra de vehículos a todos los socios.

 

-publicidad-

Usted está recibiendo este email porque se ha suscrito al newsletter de Bonasport.
Si desea cancelar su suscripción, por favor haga clic en este enlace.

Cancelar suscripción aquí