Agenda Bonasport Octubre 2019 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Octubre 2019

CLUB

Encara no t'has inscrit?
¿Aún no te has inscrito?

No et quedis sense plaça en el nou curs de les Escoles Esportives! Tant les categories infantils com les d'adults es troben ja a ple rendiment, però encara ets a temps de sumar-te. Hi ha de tot: tennis, pàdel, raqueta, esquaix, natació, arts marcials o les noves disciplines infantils de hip-hop i teatre en anglès. Tria les tuas escoles favorites!

¡No te quedes sin plaza en el nuevo curso de las Escuelas Deportivas! Tanto las categorías infantiles como las de adultos se encuentran ya a pleno rendimiento, pero aún estás a tiempo de sumarte. Hay de todo: tenis, pádel, raqueta, squash, natación, artes marciales o las nuevas disciplinas infantiles de hip-hop y teatro en inglés. ¡Elige tus escuelas favoritas!

FITNESS

Nova classe de balls de saló
Nueva clase de bailes de salón

Segur que has ballat una salsa, un bachata, un chachachà en més d'una ocasió. Però saps realment com es balla? La nostra especialista en balls llatins, Ana Luisa Vargas, estrena una nova classe: balls de saló en parella. Tots els dijous de 20 a 21.30 hores.

Seguro que has bailado una salsa, una bachata, un chachachá en más de una ocasión. ¿Pero sabes realmente cómo se baila? Nuestra especialista en bailes latinos, Ana Luisa Vargas, estrena una nueva clase: bailes de salón en pareja. Todos los jueves de 20 a 21.30 horas.

CLUB

Uneix-te a la coral!
¡Únete a la coral!

La Coral Bonasport ha reprès els seus assajos després de la parada estival, tots els dimarts a les 20.30 hores. Si et vols unir a un grup que va molt més enllà de l'amor per la música, vine al proper assaig.

La Coral Bonasport ha retomado sus ensayos tras el parón estival, todos los martes a las 20.30 horas. Si te quieres unir a un grupo que va mucho más allá del amor por la música, ven al próximo ensayo.

PÀDEL

Torna la Lliga BS!
¡Vuelve la Liga BS!

Del 25 d'octubre al 3 de febrer
Del 25 de octubre al 3 de febrero

Estem preparant una nova edició de la Lliga de Pàdel BS, que es disputarà al club des de finals d'aquest mes fins al febrer. Si et vols inscriure en alguna de les categories (masculina, femenina i mixta), fes-ho a Recepció abans del diumenge 20 d'octubre.

Estamos preparando una nueva edición de la Liga de Pádel BS, que se disputará en el club desde finales de este mes hasta febrero. Si te quieres inscribir en alguna de las categorías (masculina, femenina y mixta), hazlo en Recepción antes del domingo 20 de octubre.

BEAUTY SPACE

Aprofita les promocions de tardor
Aprovecha las promociones de otoño

Ha arribat la tardor i en el Beauty Space ho vam celebrar amb magnificència: amb promocions que no et pots perdre en els nostres millors tractaments. Per a la cura dels peus, per rehidratar la pell després de l'estiu, per acabar amb la cel·lulitis o per mimar la pell del teu rostre. Pregunta als nostres especialistes per les ofertes especials, són per temps limitat.

Ha llegado el otoño y en el Beauty Space lo celebramos por todo lo alto: con promociones que no te puedes perder en nuestros mejores tratamientos. Para el cuidado de los pies, para rehidratar la piel después del verano, para acabar con la celulitis o para mimar la piel de tu rostro. Pregunta a nuestras especialistas por las ofertas especiales, son por tiempo limitado.

FITNESS

Nova disciplina: aeroioga
Nueva disciplina: aeroyoga

Estrenem disciplina en el nostre estudi de ioga: aeroyoga amb Yuliya Kapylova. Vine a descobrir aquesta modalitat que combina moviments de ioga, pilates i dansa en suspensió per millorar la flexibilitat i la força.

Estrenamos disciplina en nuestro estudio de yoga: aeroyoga con Yuliya Kapylova. Ven a descubrir esta modalidad que combina movimientos de yoga, pilates y danza ensuspensión para mejorar la flexibilidad y la fuerza.

CLUB

Competicions europees
Competiciones europeas

Després de l'èxit de l'any passat, aquesta temporada tornem a oferir tots els partits que juga el F.C. Barcelona a la Champions League i també els del RCD Espanyol a la Europa League a la Sala Social. Vine a gaudir del millor ambient de futbol amb nosaltres!

Después del éxito del año pasado, esta temporada volvemos a ofrecer todos los partidos que juega el F.C. Barcelona en la Champions League y los del RCD Espanyol en la Europa League en la Sala Social. ¡Ven a disfrutar del mejor ambiente de fútbol con nosotros!

CLUB

Fem un consum responsable
Hagamos un consumo responsable

A Bonasport ens hem esmerat en millorar la sostenibilitat i eficiència energètica del club. Recentment, hem incorporat un equip de rentat de tovalloles per optimitzar la despesa d'aigua i energia que produeix aquesta tasca, de manera que us demanem realitzar un ús responsable de les tovalloles.

En Bonasport nos hemos volcado en mejorar la sostenibilidad y eficiencia energética del club. Recientemente, hemos incorporado un equipo de lavado de toallas para optimizar el gasto de agua y energía que produce esta tarea, por lo que os rogamos realizar un uso responsable de las toallas.

CLUB

Nous espònsors
Nuevos patrocinadores

Engel & Völkers s'ha sumat a la nostra família de patrocinadors i, a partir d'ara, es farà càrrec del manteniment de la pista nº 6 de pàdel, la central. A més, la marca de mòbils i mobilitat InnJoo s'estrena com a patrocinadora de les escoles esportives de tennis i pàdel.

Engel&Völkers se ha sumado a nuestra familia de patrocinadores y, a partir de ahora, se hará cargo del mantenimiento de la pista nº6 de pádel, la central. Además, la marca de móviles y movilidad InnJoo se estrena como patrocinadora de las escuelas deportivas de tenis y pádel.

CLUB

Celebrem l'Oktoberfest!
¡Celebramos el Oktoberfest!
Dimarts 8 a les 21 h / Martes 8 a las 21 h

Torna una de les celebracions més divertides de la tardor: l'Oktoberfest. Vine! Hi haurà menjar típic bavarès com frankfurts, cervelas o brastwursts i la millor cervesa alemanya. I, per descomptat, pretzels per a tots!

Vuelve una de las celebraciones más divertidas del otoño: el Oktoberfest. ¡Ven! Habrá comida típica bávara como frankfurts, cervelas o bratwursts y la mejor cerveza alemana. Y, por supuesto, ¡pretzels para todos!

PÀDEL

També en cap de setmana!
¡También fin de semana!

Perque res no et pari, estrenem un nou servei de classes de pàdel en cap de setmana i festius. Dirigides per Fran Baquero i per Quique Vizcaíno, seran sessions individuals o en grups reduïts. Sol·licita informació a Recepció.

Para que nada te pare, estrenamos un nuevo servicio de clases de pádel en fin de semana y festivos. Dirigidas por Fran Baquero y por Quique Vizcaíno, serán sesiones individuales o en grupos reducidos. Solicita información en Recepción.

FITNESS

A punt per esquiar
A punto para esquiar

Prepara't per a la temporada d'esquí al club! Els nostres personal trainers s'han format amb Ernesto Rodríguez, entrenador d'esquiadors d'èlit, per desenvolupar un mètode d'entrenament fitness específic que t'ajudarà a afrontar les exigències físiques de l'esquí. Consulta horaris disponibles a Recepció.

¡Prepárate para la temporada de esquí en el club! Nuestros personal trainers se han formado con Ernesto Rodríguez, entrenador de esquiadores de élite, para desarrollar un método de entrenamiento fitness específico que te ayudará a afrontar las exigencias físicas del esquí. Consulta horarios disponibles en Recepción.

NUTRICIÓ

Posa't en forma en 2 mesos!
¡Ponte en forma en 2 meses!

Prova el nou pla "Back to health", amb el que et posaràs en forma en només dos mesos gràcies a l'assessoria de la nostra experta en nutrició ayurveda, Christy Repetto. En total, el pla contempla 4 sessions de nutrició i 2 d'entrenament personal que s'adaptaran a la teva condició personal i a l'evolució que aconsegueixis. Inscriu-te a Recepció. Preu: 240 €

Prueba el nuevo plan "Back to health", con el que te pondrás en forma en solo dos meses gracias a la asesoría de nuestra experta en nutrición ayurveda, Christy Repetto. En total, el plan contempla 4 sesiones de nutrición y 2 de entrenamiento personal que se adaptarán a tu condición personal y a la evolución que consigas. Inscríbete en Recepción. Precio: 240 €

TENNIS

Rànquing juvenil
Ranking juvenil

D'octubre a juny, farem un rànquing juvenil entre tots els alumnes de l'Escola Esportiva de Tennis, que anirem actualitzant mes a mes. Aquest rànquing compta amb el patrocini de InnJoo.

De octubre a junio, haremos un ranking juvenil entre todos los alumnos de la Escuela Deportiva de Tenis, que iremos actualizando mes a mes. Este ranking cuenta con el patrocinio de InnJoo.

RACKET

XX Lliga de Racket
XX Liga de Racket

A partir de dimecres 23 / A partir del miércoles 23

Celebrem una nova edició de la Lliga de Racket! Inscriu-te abans del 21 d'octubre i rep una samarreta tècnica. A més, a la conclusió de la lliga s'organitzarà un lliurament de premis, amb sorteig de regals i aperitiu. Preu inscripció: 15 €

¡Celebramos una nueva edición de la Liga de Racket! Inscríbete antes del 21 de octubre y recibe una camiseta técnica. Además, a la conclusión de la liga se organizará una entrega de premios, con sorteo de regalos y aperitivo. Precio inscripción: 15 €

-publicidad-

Usted está recibiendo este email porque se ha suscrito al newsletter de Bonasport.
Si desea cancelar su suscripción, por favor haga clic en este enlace.

Cancelar suscripción aquí