Agenda Bonasport Set-Oct 18 2018 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Octubre 2018

CLUB

Últimes places per a les Escoles Esportives 2018/19
Últimas plazas para las Escuelas Deportivas 2018/19

Les nostres Escoles Esportives estan ja a ple rendiment, així que si encara vols inscriure els teus fills afanya't! Tenen molt on triar: tennis, pàdel, raquet, natació o arts marcials. I, a més, estrenem la nova Escola de Raqueta, coordinada per Manuel Orantes i Miguel Sciorilli.

Nuestras Escuelas Deportivas están ya a pleno rendimiento, así que si todavía quieres inscribir a tus hijos ¡date prisa! Tienen mucho donde elegir: tenis, pádel, ráquet, natación o artes marciales. Y, además, estrenamos la nueva Escuela de Raqueta, coordinada por Manuel Orantes y Miguel Sciorilli.

ARTS MARCIALS

Apunta't a les arts marcials
Apúntate a las artes marciales

Tot a punt per rebre els nous petits lluitadors que es vulguin sumar a l'escola d'arts marcials dirigida per M.A.C, que combina el dinamisme del Taekwondo amb el tecnicisme del Karate. Tenim dos grups: Tiny Tigers (3-5 anys) i Kids Beginners (6-10). Inscripcions a Recepció.

Todo listo para recibir a los nuevos pequeños luchadores que se quieran sumar a la escuela de artes marciales dirigida por M.A.C, que combina el dinamismo del Taekwondo con el tecnicismo del Karate. Tenemos dos grupos: Tiny Tigers (3-5 años) y Kids Beginners (6-10). Inscripciones en Recepción.

PÀDEL

Nova lligueta
Nueva liguilla

Ja és aquí un dels nostres clàssics, la Lligueta de Pàdel. Com sempre, es disputaran categories masculina, femenina i mixta i la inscripció inclou polo i invitació al lliurament de premis, amb aperitiu i sorteig de regals. Inscripcions abans del 21 d'octubre: 18 € o 22 € (dues categories).

Ya está aquí uno de nuestros clásicos, la Liguilla de Pádel. Como siempre, se disputarán categorías masculina, femenina y mixta y la inscripción incluye polo e invitación a la entrega de premios, con aperitivo y sorteo de regalos. Inscripciones antes del 21 de octubre: 18 € o 22 € (dos categorías).

CLUB

Nou horari piscina
Nuevo horario piscina

Hem modificat l'horari de la piscina exterior. Fins al tancament de temporada, la psicina romandrà oberta amb servei de socorrista els caps de setmana i festius de 10 a 20 hores. Fora de l'horari de socorrista està prohibit el bany per a menors de 14 anys.

Hemos modificado el horario de la piscina exterior. Hasta el cierre de temporada, la piscina permanecerá abierta con servicio de socorrista los fines de semana y festivos de 10 a 20 horas. Fuera del horario de socorrista queda prohibido el baño para menores de 14 años.

TENNIS

Recuperem Tennis & Friends!
¡Recuperamos Tennis&Friends!

Després de l'aturada estival, hem recuperat una activitat que ens encanta: Tennis & Friends. Tots els dilluns, de 15 a 16 h, i els dimecres, de 9 a 10.30 h, vine a jugar al teu esport favorit.

Después del parón estival, hemos recuperado una actividad que nos encanta: Tennis&Friends. Todos los lunes, de 15 a 16 h, y los miércoles, de 9 a 10.30 h, ven a jugar a tu deporte favorito.

BEAUTY SPACE

Prova el millor peeling corporal
Prueba el mejor peeling corporal

Has provat alguna vegada el peeling corporal amb sals de l'Himàlaia? És fantàstic, conegut com l'or rosa dels tractaments de bellesa pel seu poder revitalitzant, antioxidant i desintoxicant. Perfecte per recuperar la pell després de l'estiu! Sol·licita més informació o reserva cita prèvia al Beauty Space.

¿Has probado alguna vez el peeling corporal con sales del Himalaya? Es fantástico, conocido como el oro rosa de los tratamientos de belleza por su poder revitalizante, antioxidante y desintoxicante. ¡Perfecto para recuperar la piel después del verano! Solicita más información o reserva cita previa en el Beauty Space.

CLUB

Uneix-te a la coral!
¡Únete a la coral!

La coral de Bonasport és moltíssim més que un grup de cant, que també. Uneix-te i comprova-ho organitzem trobades, concerts de cap de setmana, viatges ... La diversió està sempre assegurada! En els assajos dels dimarts (20.30 h) i fora d'ells.

La coral de Bonasport es muchísimo más que un grupo de canto, que también. Únete y compruébalo: organizamos encuentros, conciertos de fin de semana, viajes… ¡La diversión está siempre asegurada! En los ensayos de los martes (20.30 h) y fuera de ellos.

CLUB

El Barça sempre al club
El Barça siempre en el club

No pateixis més per la nova política televisiva de la Champions, a Bonasport podràs veure sempre els partits del Barça al campionat europeu. Revisa el calendari i ves escalfant motors perquè ara juguem sempre a "casa"!

No sufras más por la nueva política televisiva de la Champions, en Bonasport podrás ver siempre los partidos del Barça en el campeonato europeo. Revisa el calendario y vete calentando motores ¡ahora jugamos siempre en "casa"!

DÒMINO

Tornen les reunions setmanals
Vuelven las reuniones semanales

Dimecres és dia de dòmino a Bonasport i és que els nostres experts es donen cita a partir de les 18 hores per a disputar interessants partides i, sobretot, passar una magnífica estona. No t'ho perdis. Inscripcions a Recepció.

El miércoles es día de dominó en Bonasport y es que nuestros expertos se dan cita a partir de las 18 horas para disputar interesantes partidas y, sobre todo, pasar un magnífico rato. No te lo pierdas. Inscripciones en Recepción.

BS BOTIGA

Nous horaris
Nuevos horarios

La botiga del club ha actualitzat els seus horaris. A partir d'ara l'horari d'atenció serà de 9 a 15 i de 17 a 20.30 h de dilluns a dijous, de 9 a 15 i de 17 a 20 h els divendres i de 10 a 14 h els dissabtes.

La tienda del club ha actualizado sus horarios. A partir de ahora el horario de atención será de 9 a 15 y de 17 a 20.30 h de lunes a jueves, de 9 a 15 y de 17 a 20 h los viernes y de 10 a 14 h los sábados.

PÀDEL

Circuit femení
Circuito femenino

Bonasport acull, del 3 al 7 d'octubre, el I Circuit Femení de Pàdel Objectiu Bienestar. Les inscripcions poden realitzar-se, abans del 2 d'octubre, en: www.padelbienestarcarmenta.es

Bonasport acoge, del 3 al 7 de octubre, el I Circuito Femenino de Pádel Objetivo Bienestar. Las inscripciones pueden realizarse, antes del 2 de octubre, en: www.padelbienestarcarmenta.es

CLUB

Oktoberfest 2018

10 d' octubre a les 21 h / 10 de octubre a las 21 h

Ja és aquí una de les celebracions preferides pels socis del club: l'Oktoberfest. Com sempre, gaudirem de menjar típic bavaresa com frankfurts, cervelas o brastwursts i la millor cervesa alemanya. I a més, pretzels per a tothom!

Ya está aquí una de las celebraciones preferidas por los socios del club: el Oktoberfest. Como siempre, disfrutaremos de comida típica bávara como frankfurts, cervelas o brastwursts y la mejor cerveza alemana. Y además, ¡pretzels para todos!

-publicidad-

Usted está recibiendo este email porque se ha suscrito al newsletter de Bonasport.
Si desea cancelar su suscripción, por favor haga clic en este enlace.

Cancelar suscripción aquí