Agenda Bonasport Marzo 2023 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Març 2023

CLUB

Gaudeix del millor club en família
Disfruta del mejor club en familia

Coneixes tots els avantatges de fer als teus fills abonats de Bonasport? Si hi ha alguna cosa que ens enorgulleix com a club són les múltiples opcions esportives i de lleure que oferim a tota la família, també als més joves. El club organitza cada cap de setmana tallers gratuïts matinals per a socis a partir de 5 anys (fills de soci: 10€/dia), i un servei de ludoteca en festius per als més petits al que també poden acudir gratuïtament (fills de soci: 7€/hora). A més, els socis gaudeixen de lliure accés a les piscines interior i exterior (la invitació júnior té un cost de 25€/dia) i es beneficien d'importants descomptes a les escoles esportives infantils i als campaments de setmana santa i estiu. I tot això amb una mensualitat reduïda de 60€/mes (fins a 10 anys) o 81€/mes (d'11 a 14 anys) i el regal de la matrícula si ja ets abonat. No t'ho pensis més, els teus fills volen gaudir del club tant com tu.

¿Conoces todas las ventajas de hacer a tus hijos abonados de Bonasport? Si hay algo que nos enorgullece como club son las múltiples opciones deportivas y de ocio que ofrecemos a toda la familia, también a los más jóvenes. El club organiza cada fin de semana talleres gratuitos matinales para socios a partir de 5 años (hijos de socio: 10€/día), y un servicio de ludoteca en festivos para los más pequeños al que también pueden acudir gratuitamente (hijos de socio: 7€/hora). Además, los socios disfrutan de libre acceso a las piscinas interior y exterior (la invitación junior tiene un coste de 25€/día) y se benefician de importantes descuentos en las escuelas deportivas infantiles y en los campamentos de semana santa y verano. Y todo ello con una mensualidad reducida de 60€/mes (hasta 10 años) o 81€/mes (de 11 a 14 años) y el regalo de la matrícula si tú ya eres abonado. No te lo pienses más, tus hijos quieren disfrutar del club tanto como tú.

CLUB

Nova edició Let's Move
Nueva edición Let's Move

Uneix-te al repte Let's Move i comença a acumular punts per al club! Un any més ens sumem a aquest esdeveniment solidari en què el teu esforç en activitats de fitness pot ajudar a associacions sense ànim de lucre. Més informació.

¡Únete al reto Let's Move y empieza a acumular puntos para el club! Un año más nos sumamos a este evento solidario en el que tu esfuerzo en actividades de fitness puede ayudar a asociaciones sin ánimo de lucro.
Más información.

DIA DEL PARE

Regala-li esport
Regálale deporte

Res millor que regalar salut, benestar i diversió. A Bonasport podeu regalar sessions d'entrenament personal; cursos de tennis, pàdel o natació; material esportiu; tractaments al Beauty Space i molt més. Pregunta'ns.

Nada mejor que regalar salud, bienestar y diversión. En Bonasport puedes regalar sesiones de entrenamiento personal; cursos de tenis, pádel o natación; material deportivo; tratamientos en el Beauty Space y mucho más. Pregúntanos.

CLUB

Lloguer d'e-bikes
Alquiler de e-bikes

Aprofita l'arribada del bon temps per sortir amb les nostres bicicletes de muntanya elèctriques. El lloguer de dia complet costa 30€ i el de mig dia, 20€ (servei exclusiu per a abonats al club).

Aprovecha la llegada del buen tiempo para salir con nuestras bicicletas de montaña eléctricas. El alquiler de día completo cuesta 30€ y el de medio día, 20€ (servicio exclusivo para abonados al club).

CLUB

Prepara't per a la Setmana Santa
Prepárate para la Semana Santa

Vine al Beauty Space i prepara't per lluir la teva millor versió aquesta Setmana Santa. Gaudeix de les nostres promocions especials en tractaments corporals (Vela Shape, pressoteràpia, peeling corporal…), depilació làser per a ell i ella, i tractaments facials com Indiba Edna Pro o fotorejoveniment. Més informació i cita prèvia: 93 254 15 04.

Ven al Beauty Space y prepárate para lucir tu mejor versión esta Semana Santa. Disfruta de nuestras promociones especiales en tratamientos corporales (Vela Shape, presoterapia, peeling corporal…), depilación láser para él y ella, y tratamientos faciales como Indiba Edna Pro o fotorrejuvenecimiento. Más información y cita previa: 93 254 15 04.

PÀDEL

Nova lliga de pàdel
Nueva liga de pádel

Del 27 de març al 4 de maig es disputarà una nova edició de la Lliga de Pàdel, a les categories masculina, femenina, mixta i per a majors de 60 anys. Inscripcions a Recepció (fins al 20 de març).

Del 27 de marzo al 4 de mayo se disputará una nueva edición de la Liga de Pádel, en las categorías masculina, femenina, mixta y para mayores de 60 años. Inscripciones en Recepción (hasta el 20 de marzo).

VISITA CULTURAL

Recorregut per la Sagrada Família
Recorrido por la Sagrada Familia

Diumenge 12 a les 11:30h / Domingo 12 a las 11:30h

Descobreix la Sagrada Família com mai abans, en una visita guiada en exclusiva per a abonats de Bonasport a la nau interior i façanes del Naixement i La Passió. Places limitades (30€).

Descubre la Sagrada Familia como nunca antes, en una visita guiada en exclusiva para abonados de Bonasport a la nave interior y fachadas del Nacimiento y La Pasión. Plazas limitadas (30€).

CLUB

BS Weekend Workshop

El millor pla del cap de setmana per als més petits de la casa es diu BS Weekend Workshop i inclou activitats esportives i tallers artístics. Dissabtes i diumenges de 10 a 13.30 h (a partir de 5 anys). Gratuït per a abonats; 10€ fills d'abonats.

El mejor plan del fin de semana para los más pequeños de la casa se llama BS Weekend Workshop e incluye actividades deportivas y talleres artísticos. Sábados y domingos de 10 a 13:30 h (a partir de 5 años). Gratuito para abonados; 10€ hijos de abonados.

ACTIVITATS DIRIGIDES

Dóna'ns la teva opinió
Danos tu opinión

En el nostre compromís per millorar les diferents àrees del club, hem elaborat una enquesta de satisfacció sobre les activitats dirigides, que us convidem a respondre aquí. Entre tots els participants se sortejarà un rellotge de fitness Polar Ignite 3.

En nuestro compromiso por mejorar las diferentes áreas del club, hemos elaborado una encuesta de satisfacción sobre las actividades dirigidas, que te invitamos a responder aquí. Entre todos los participantes se sorteará un reloj de fitness Polar Ignite 3.

CLUB

Feu un ús racional de l'aigua
Haz un uso racional del agua

A causa de la sequera que afecta Catalunya i, particularment, l'àrea de Barcelona, ​​ens sumem a la petició de les autoritats de fer un ús racional de l'aigua. Si us plau, comprova que les aixetes estiguin ben tancades i limita la durada de la dutxa (intentant no sobrepassar els 120 litres de consum diari per persona).

Debido a la sequía que afecta a Cataluña y, particularmente, el área de Barcelona, nos sumamos a la petición de las autoridades de realizar un uso racional del agua. Por favor, comprueba que los grifos estén bien cerrados y limita la duración de la ducha (intentando no sobrepasar los 120 litros de consumo diario por persona).

CLUB

Torna l'Easter Camp!
¡Vuelve el Easter Camp!

Del dilluns 3 al dijous 6 d'abril, tornem a engegar l'activitat preferida dels nens per a la Setmana Santa: l'Easter Camp. El programa inclou tennis, pàdel i natació al matí; dinar al restaurant del Club i, a la tarda, pel·lícula, esports i jocs de motricitat al poliesportiu, i berenar. Reserva plaça abans que s'esgotin. Paquet de 4 dies: 240€ socis, 280€ no socis. Dia solt: 70€ socis, 80€ no socis.

Del lunes 3 al jueves 6 de abril, volvemos a poner en marcha la actividad favorita de los niños para la Semana Santa: el Easter Camp. El programa incluye tenis, pádel y natación por la mañana; comida en el restaurante del Club y, por la tarde, película, deportes y juegos de motricidad en el polideportivo, y merienda. Reserva plaza antes de que se agoten. Paquete de 4 días: 240€ socios, 280€ no socios. Día suelto: 70€ socios, 80€ no socios.

-publicidad-

Esteu rebent aquest email perquè s'ha subscrit al newsletter de Bonasport.
Si voleu cancel·lar la vostra subscripció, feu clic en aquest enllaç.

Cancelar suscripción aquí