Agenda Bonasport Desembre 2021 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Desembre/Diciembre 2021

CLUB

Benvingut Nadal
Bienvenida, Navidad.

L'esperit del Nadal ha arribat al club, i com cada any, les nostres instal·lacions s'han posat de gala per rebre aquesta època tan especial, amb la nostra tradicional decoració de llums a l'exterior, i d'un muntatge nadalenc cuidat a l'interior ple de petits detalls. Gaudeix el Nadal!

El espíritu de la Navidad ha llegado al club, y como cada año, nuestras instalaciones se han puesto de gala para recibir esta época tan especial, con nuestra tradicional decoración de luces en el exterior, y de un cuidado montaje navideño en el interior lleno de pequeños detalles. ¡Disfruta la Navidad!

CLUB

Visita de Pare Noel amb xocolatada
Visita de Papá Noel con chocolatada

Dimecres 15/12 a les 17:30 h
Miércoles 15/12 a las 17:30 h

Ho, ho, ho, el Pare Noel torna a Bonasport! Com a part dels seus preparatius abans de la gran nit, Pare Noel visitarà el nostre club per a passar una tarda màgica amb els més petits, on no faltaran regals, activitats i una xocolatada de llepar-se els dits.

¡Ho, ho, ho, Papá Noel vuelve a Bonasport! Como parte de sus preparativos antes de la gran noche, Papá Noel visitará nuestro club para pasar una tarde mágica con los más pequeños, donde no faltarán regalos, actividades y una chocolatada de chuparse los dedos.

CLUB

Tornen els "Esmorzars matiners"
Vuelven los "Esmorzar matiner"

Com ja és tradició, provarem els deliciosos pastissos i dolços casolans aportats pels abonats i ho acompanyarem de cafè, sucs i entrepans per a tots.

Como ya es tradición, probaremos los deliciosos pasteles y dulces caseros aportados por los abonados y lo acompañaremos de café, zumos y bocadillos para todos.

VIP PÁDEL Y TENIS

Clínic de Nadal
Clínic de Navidad

Pàdel Dimarts 21 a les 9.30 h /Martes 21 a las 9:30 h
Tennis Dilluns 20 a les 15.00 h i dimecres 22 a les 9.00 h/ Lunes 20 a las 15:00 h miércoles 22 a las 9.00 h

Inscriu-te al nostre Clínic de Nadal de Pàdel&Co! de la mà del jugador Toni Bueno. I torna a l'escola de tennis un Clinic molt especial: el de Manuel Orantes i Pedro Mora. Inscripcions a recepció.

¡Inscríbete en nuestro Clínic de Navidad de Pádel&Co! de la mano del jugador Toni Bueno. Y con la llegada de la Navidad, vuelve a la escuela de tenis un Clinic muy especial: el de Manuel Orantes y Pedro Mora. Inscripciones en recepción.

PÁDEL

Nova entrenadora
Nueva entrenadora

Es diu Paulina Cerezo, i és la nostra nova entrenadora de pàdel de Bonasport. Amb una destacable trajectòria de pàdel a Argentina, Paulina t'assessorarà de manera gratuïta sobre el teu joc durant tot el mes de desembre. T'animes?

Se llama Paulina Cerezo, y es nuestra nueva entrenadora de pádel de Bonasport. Con una destacable trayectoria de pádel en Argentina, Paulina te asesorará de manera gratuita sobre tu juego durante todo el mes de diciembre. ¿Te animas?

PÀDEL

Novetat: ara 2 dies de pàdel&co
Novedad: ahora 2 días de pádel&co Dimarts i dijous de 9.30 h a 11.30 h
Martes y jueves de 9.30 h a 11.30 h

Si t'agrada el pàdel i coneixer gent, ara disposes del doble de pàdel al club! Reserva prèvia a recepció o a l'app de Bonasport.

Si te gusta el pádel y conocer gente, ¡Ahora dispones del doble de pádel en el club!. Reserva previa en recepción o en la app de Bonasport.

CLUB

Pensem en verd
Pensamos en verde

A Bonasport apostem per la sostenibilitat amb petites accions basades a reduir, reutilitzar i reciclar l'ús d'energia, aigua i materials del club. L'ús de plaques solars, la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics i híbrids, o el reciclatge de pilotes de tennis i pàdel en són algunes d´elles

En Bonasport apostamos por la sostenibilidad con pequeñas acciones basadas en reducir, reutilizar y reciclar el uso de energía, agua y materiales del club. El uso de placas solares, la instalación de puntos de carga para vehículos eléctricos e híbridos, o el reciclaje de pelotas de tenis y pádel son algunas de ellas.

BEAUTY SPACE

Una silueta més definida
Una silueta más definida

Redueix el teu contorn corporal i remodela la silueta amb la tècnica no invasiva Vela Shape® II que augmenta el metabolisme del greix acumulat, afavoreix el drenatge limfàtic i millora la cel·lulitis. Bo de 5 sessions de 45' - 337€. Emporta't de regal 5 sessions de pressoteràpia totalment gratis.

Reduce tu contorno corporal y remodela la silueta con la técnica no invasiva Vela Shape® II que aumenta el metabolismo de la grasa acumulada, favorece el drenaje linfático y mejora la celulitis. Bono de 5 sesiones de 45’ - 337€. Llévate de regalo 5 sesiones de presoterapia totalmente gratis.

CLUB

Horaris especial Nadal
Horarios especial Navidad

Perquè tots puguem gaudir de les festes nadalenques, el club modificarà el seu horari alguns dies durant el Nadal: els dies 24 i 31, tancarem a les 21 h, mentre que els festius 25 i 1, el club romandrà tancat.

Con el fin de que todos podamos disfrutar de las fiestas navideñas, el club modificará su horario algunos días durante la Navidad: los días 24 y 31, cerraremos a las 21 h, mientras que los festivos 25 y 1, el club permanecerá cerrado.

NORDIC WALKING

Sortida nadalenca
Salida navideña

Fitness : dijous / jueves 16/12 a les 8:30h

Sortida especial de Nadal. El día 16 El dia 16, amb sortida des del club, pujarem fins al Tibidabo i gaudirem de les vistes des del mirador del Sant Crist. Per rematar la jornada com es mereix, hi haurà un dinar al restaurant Can Martí. Inscriu-te a Recepció

Salida especial de Navidad. El día 16, con salida desde el club, subiremos hasta el Tibidabo y disfrutaremos de las vistas desde el mirador del Sant Crist. Para rematar la jornada como se merece, habrá una comida en el restaurante Can Martí. Inscríbete en Recepción

CLUB

BS Magazine: nou número
BS Magazine: nuevo número

Extra, extra, nou número de BS Magazine! No us perdeu la revista amb interessants reportatges sobre esport, nutrició i cura personal, a més d'entrevistes i les propostes d'oci més exclusives. La puedes ver es este link: bonasport.com/bs-magazine/

¡Extra, extra, nuevo número de BS Magazine! No te pierdas la revista con interesantes reportajes sobre deporte, nutrición y cuidado personal, además de entrevistas y las propuestas de ocio más exclusivas. La pots veure és aquest link: bonasport.com/bs-magazine/

CLUB

Bon Nadal
Feliz Navidad

Des del club Bonasport et desitgem unes bones festes i els nostres millors desitjos per al 2022. Fes clic per a veure la postal de Nadal que us hem preparat aquí

Desde el club Bonasport te deseamos unas felices fiestas y nuestros mejores deseos para el 2022. Haz clic para ver la postal de Navidad que os hemos preparado aquí

CLUB

El millor regal
El mejor regalo

Invitacions al club, inscripcions a les millors escoles esportives de la ciutat, sessions de Personal Training, de Pilates o de Ioga, cursos de natació, tractaments al Beauty Space o material esportiu. Al club ho tenim tot per regalar aquest Nadal, pregunta'ns!

Invitaciones al club, inscripciones en las mejores escuelas deportivas de la ciudad, sesiones de Personal Training, de Pilates o de Yoga, cursos de natación, tratamientos en el Beauty Space o material deportivo. En el club lo tenemos todo para regalar esta Navidad, ¡pregúntanos!

CLUB

SHOPS at Darial

Dimecres 15 a diumenge 19 de 12h a 21 h
Miércoles 15 a domingo 19 de 12 h a 21 h

Vine de shopping a aquest Concept Store on podràs trobar des de l'elegància més clàssica fins al més innovador. I com a exclusivitat per als socis Bonasport, divendres conviden a una copa.

Ven de shopping a este Concept Store en el que podrás encontrar desde la elegancia más clásica a lo más innovador. Y como exclusividad para los socios Bonasport el viernes invitan a una copa.

CLUB

Sorteig solidari
Sorteo solidario

Col·labora amb una donació a favor de la Fundació Fero per a la recerca contra el cáncer, com a agraïment Gusta Gusta Gourmet sortejarà Panettones entre els socis.

Colabora con una donación a favor de la fundación Fero para la investigación contra el cáncer, como agradecimiento Gusta Gusta Gourmet sorteará Panettones entre los socios.

NOVA APP BS

Descarrega't l'app de Bonasport
Descárgate la app de Bonasport

Aqui pots descarregar les APP de Bonasport, per a fer totes la gestions en línia i reservar els diferents serveis

Aqui puedes descargar las APP de Bonasport, para hacer todas la gestiones online y reservar los diferentes servicios

-publicidad-

Vostè està rebent aquest correu electrònic perquè ha suscrit al butlletí de Bonasport.
Si voleu cancel·lar la vostra subscripció, feu clic a aquest enllaç.

Cancel·la la subscripció aquí