Agenda Bonasport Desembre 2019 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Desembre 2019

CLUB

Fum, fum, fum!

Ha arribat el Nadal al club! I, com cada any, les nostres instal·lacions s'han posat de gala, amb decoració de llums a l'exterior i un cuidat muntatge nadalenc a l'interior, cortesia de Muy Mucho. A més, aquest mes i al gener els abonats del club gaudiran d'un descompte del 15% en establiments Muy Mucho presentant el carnet de soci.

¡Ha llegado la Navidad al club! Y, como cada año, nuestras instalaciones se han puesto de gala, con decoración de luces en el exterior y un cuidado montaje navideño en el interior, cortesía de Muy Mucho. Además, este mes y en enero los abonados del club disfrutarán de un descuento del 15% en establecimientos Muy Mucho presentando el carnet de socio.

CLUB

Visita del Pare Noel amb xocolatada
Visita de Papá Noel con chocolatada
Dimecres 18 a les 17.30 h / Miércoles 18 a las 17.30 h

Que ve el Pare Noel! Abans que a cap casa i com a part dels seus preparatius abans de la gran nit, el Pare Noel visitarà Bonasport per passar una tarda de diversió amb els nens i avançarà alguns regals. A més, hi haurà xocolatada i activitats.

¡Que viene Papá Noel! Antes que a ninguna casa y como parte de sus preparativos antes de la gran noche, Papá Noel visitará Bonasport para pasar una tarde de diversión con los niños y adelantarles algunos regalos. Además, habrá chocolatada y actividades.

GOLF

Torneig de Nadal
Torneo de Navidad
Divendres 13 / Viernes 13

En col·laboració amb el Club de Golf Terramar organitzem una competició oficial de 18 forats per a socis, familiars i amics de Bonasport. Hi haurà premis per als guanyadors i sorteig de regals entre tots els participants. Preu: 65 €. Inscripcions: pepo@jmdgolf.com o 670 695 569

En colaboración con el Club de Golf Terramar organizamos una competición oficial de 18 hoyos para socios, familiares y amigos de Bonasport. Habrá premios para los ganadores y sorteo de regalos entre todos los participantes. Precio: 65 €. Inscripciones: pepo@jmdgolf.com o 670 695 569

DÒMINO

Campionat nadalenc
Campeonato navideño

Dimecres 11 a les 17 h / Miércoles 11 a las 17 h

Un altre clàssic de cada Nadal és el campionat de dòmino. Inscriu-te i participa en un torneig que ja forma part de la tradició de Bonasport. En acabar, se celebrarà un sopar al qual poden sumar-se tots els participants.

Otro clásico de cada Navidad es el campeonato de dominó. Inscríbete y participa en un torneo que ya forma parte de la tradición de Bonasport. Al finalizar, se celebrará una cena a la que pueden sumarse todos los participantes.

CLUB

No busquis més
No busques más

Deixa de buscar el regal perfecte, el tens davant: invitacions al club, classes de tennis, pàdel o squash/racket, inscripcions a les millors escoles esportives de la ciutat, sessions de Personal Training, de Pilates o de Ioga, cursos de natació o tractaments exclusius al Beauty Space. Bonasport ho té tot, per a tots.

Deja de buscar el regalo perfecto, lo tienes delante: invitaciones al club, clases de tenis, pádel o squash/racket, inscripciones en las mejores escuelas deportivas de la ciudad, sesiones de Personal Training, de Pilates o de Yoga, cursos de natación o tratamientos exclusivos en el Beauty Space. Bonasport lo tiene todo, para todos.

Esmorzar matiner
Dijous 19 a les 8.30 h / Jueves 19 a las 8.30 h

Vine a gaudir de l'Esmorzar Matiner més dolç. Com ja és habitual, provarem els deliciosos pastissos i dolços casolans aportats pels abonats i l'acompanyarem de cafè, sucs i entrepans per a tothom.

Ven a disfrutar del 'Esmorzar Matiner' más dulce. Como ya es habitual, probaremos los deliciosos pasteles y dulces caseros aportados por los abonados y lo acompañaremos de café, zumos y bocadillos para todos.

CLUB

Clinic amb Orantes i Mora
Clinic con Orantes y Mora
Dimecres 11 a les 9.30 h / Miércoles 11 a las 9.30 h

S'està convertint en una tradició i no és per menys. L'escola de tennis celebra el Nadal amb un Clinic especial a càrrec de Manuel Orantes i Pedro Mora. Inscriu-te a Recepció per participar-hi.

Se está convirtiendo en una tradición y no es para menos. La escuela de tenis celebra la Navidad con un Clinic especial a cargo de Manuel Orantes y Pedro Mora. Inscríbete en Recepción para participar.

NORDIC WALKING

Sortida nadalenca / Salida navideña
Dijous 19 a les 10 h / Jueves 19 a las 10 h

El grup de Nordic Walking de Bonasport realitzarà l'última sortida de l'any el dijous 19. Amb sortida des del club, pujarem fins al Tibidabo i farem una visita guiada a l'església de Sta. Maria de Vallvidrera. Per posar el colofó ​​ideal, hi haurà un dinar al restaurant Can Martí. Inscripcions a Recepció.

El grupo de Nordic Walking de Bonasport realizará la última salida del año el jueves 19. Con salida desde el club, subiremos hasta el Tibidabo y realizaremos una visita guiada a la iglesia de Sta. Maria de Vallvidrera. Para poner el colofón ideal, habrá una comida en el restaurante Can Martí. Inscripciones en Recepción.

CLUB

Tast de panettones
Cata de panettones
Dilluns 9 a les 9.30 h i 19.30 h
Lunes 9 a las 9.30 h y 19.30 h

Per fer un panettone artesanal es necessiten, al menys, 3 dies. Aquesta laboriosa preparació dóna lloc a un dels dolços més delicats i deliciosos del Nadal. Al club celebrarem un taller-degustació d' aquest dolç, on es podran adquirir panettones a preu especial.

Para hacer un panettone artesanal se necesitan, al menos, 3 días. Esta laboriosa preparación da lugar a uno de los dulces más delicados y deliciosos de la Navidad. En el club celebraremos un taller-degustación sobre este dulce, donde se podrán adquirir panettones a precio especial.

FITNESS

Preparació temporada d'esquí
Preparación temporada de esquí

Vols esquiar més i millor? T'ajudem! Els nostres entrenadors personals, en col·laboració amb esquiadors professionals, han dissenyat un pla de fitness específic per ajudar-te durant la temporada d'esquí de la millor manera possible i preparar el teu cos per prevenir lesions. El programa inclou 16 sessions (2 per setmana) dividides en 5 blocs temàtics, que treballaran diferents aspectes relacionats amb aquest esport: coordinació, equilibri, posició, ritme... Apunta't a Recepció!

¿Quieres esquiar más y mejor? ¡Te ayudamos! Nuestros entrenadores personales, en colaboración con esquiadores profesionales, han diseñado un plan de fitness específico para ayudarte durante la temporada de esquí de la mejor forma posible y preparar tu cuerpo para prevenir lesiones. El programa incluye 16 sesiones (2 por semana) divididas en 5 bloques temáticos, que trabajarán diferentes aspectos relacionados con este deporte: coordinación, equilibrio, posición, ritmo… ¡Apúntate en Recepción!

TENNIS

Nova edició Lliga 60+
Nueva edición Liga 60+

Ja està en marxa el campionat americà de tennis sènior. Es tracta d'un format de lliga dirigit especialment a majors de 60 anys que es disputarà fins al pròxim 1 de febrer.

Ya está en marcha el campeonato americano de tenis senior. Se trata de un formato de liga dirigido especialmente a mayores de 60 años que se disputará hasta el próximo 1 de febrero.

CLUB

BS Magazine

Ja tenim a punt un nou número de BS Magazine, la revista del club, amb interessants reportatges sobre esport, nutrició i cura personal, a més d'interessantíssimes entrevistes i les propostes d'oci més exclusives. Com abonat de Bonasport, la rebràs al teu domicili en les pròximes setmanes.

Ya tenemos listo un nuevo número de BS Magazine, la revista del club, con interesantes reportajes sobre deporte, nutrición y cuidado personal, además de interesantísimas entrevistas y las propuestas de ocio más exclusivas. Como abonado de Bonasport, la recibirás en tu domicilio en las próximas semanas.

CLUB

Un dia a La Roca Village
Un día en La Roca Village
Dijous 12 de 10 a 16 h / Jueves 12 de 10 a 16 h

Viu el Nadal amb més estil que mai. Bonasport convida als seus abonats a viure una jornada exclusiva a La Roca Village. Amb sortida i retorn al club, l'experiència inclou Welcome Pack i servei hands-free shopping. Places limitades, inscriu-te!

Vive la Navidad con más estilo que nunca. Bonasport invita a sus abonados a vivir una jornada exclusiva en La Roca Village. Con salida y retorno al club, la experiencia incluye Welcome Pack y servicio hands-free shopping. Plazas limitadas, ¡inscríbete!

-publicidad-

Usted está recibiendo este email porque se ha suscrito al newsletter de Bonasport.
Si desea cancelar su suscripción, por favor haga clic en este enlace.

Cancelar suscripción aquí