Agenda Bonasport Abril 2019 ¿Sin imágenes? Haz clic aquí

Agenda Bonasport

Abril 2019

CLUB

Nova edició del Easter Camp
Nueva edición del Easter Camp

Ja és aquí una de les setmanes més especials de l'any a Bonasport! Estem a punt per una nova edició del Easter Camp, per a nens i nenes de 5 a 10 anys. Una oportunitat fantàstica per gaudir de la Setmana Santa practicant tennis, pàdel i natació i gaudint de jocs i un munt de plans divertits. Inscripcions a Recepció.

¡Ya está aquí una de las semanas más especiales del año en Bonasport! Estamos a punto de estrenar una nueva edición del Easter Camp, para niños y niñas de 5 a 10 años. Una oportunidad fantástica para disfrutar de la Semana Santa practicando tenis, pádel y natación y disfrutando de juegos y un montón de planes divertidos. Inscripciones en Recepción.

BEAUTY SPACE

Llueix les teves cames!
¡Luce tus piernas!

Aquest mes, el Beauty Space et regala una sessió de 20 minuts de massatge drenant a les cames. Descobreix els avantatges d'aquest massatge, que proporciona un benestar profund i ajuda a la retenció de líquids i a acabar amb la sensació de cames pesades.

Este mes, el Beauty Space te regala una sesión de 20 minutos de masaje drenante en las piernas. Descubre las ventajas de este masaje, que proporciona un bienestar profundo y ayuda a la retención de líquidos y a acabar con la sensación de piernas pesadas.

CLUB

Nova incorporació: Christy Repetto
Nueva incorporación: Christy Repetto

Ja has conegut a Christy Repetto? És la nostra nova nutricionista ayurveda, coaching en alimentació i estil de vida saludable. A més, també dirigeix ​​sessions enfocades a connectar cos i ment a través de la meditació i el ioga.

¿Ya has conocido a Christy Repetto? Es nuestra nueva nutricionista ayurveda, coaching en alimentación y estilo de vida saludable. Además, también dirige sesiones enfocadas a conectar cuerpo y mente a través de la meditación y el yoga.

FITNESS

Prova les noves coreos
Prueba las nuevas coreos

No et perdis les noves coreos de Bodypump (R.109) i Bodybalance (R.84) que els nostres entrenadors apliquen ja des de fa un parell de setmanes en les seves sessions: nous moviments i més recursos per a un entrenament òptim.

No te pierdas las nuevas coreos de Bodypump (R.109) y Bodybalance (R.84) que nuestros entrenadores aplican ya desde hace un par de semanas en sus sesiones: nuevos movimientos y más recursos para un entrenamiento óptimo.

SUMMER CAMP

Quin tries aquest any?
¿Cuál eliges este año?

Amb l'estiu a la volta de les cantonada, hem obert ia la inscripció del Súper Summer Camp, el programa més complet d'activitats d'estiu per a nens a partir dels 3 anys. Amb intensius de tennis, de pàdel o de natació -o una mica de cadasquna- arts marcials, jocs, tallers, anglès 'i moltíssima diversió! Hi ha 4 programes diferents: Súper Diverfit, Súper Multisport, Súper Stage i Súper Natació. Ja saps quin triaràs aquest any?

Con el verano a la vuelta de las esquina, hemos abierto ya la inscripción del Súper Summer Camp, el programa más completo de actividades de verano para niños a partir de los 3 años. Con intensivos de tenis, de pádel o de natación —o un poco de cada—, artes marciales, juegos, talleres, inglés ¡y muchísima diversión! Hay 4 programas diferentes: Súper Diverfit, Súper Multisport, Súper Stage y Súper Natación. ¿Ya sabes cuál elegirás este año?

PÀDEL

Nova lligueta per a socis
Nueva liguilla para socios

Ja està en marxa la nova Lligueta de Pàdel, que es disputa fins al pròxim 30 de juny en categories masculina, femenina i mixta. Sort a tots els participants!

Ya está en marcha la nueva Liguilla de Pádel, que se disputa hasta el próximo 30 de junio en categorías masculina, femenina y mixta. ¡Suerte a todos los participantes!

CLUB

Curs de patró de vaixell
Curso de patrón de barco

A causa de l'èxit de l'edició anterior, repetim la promoció perquè els socis del club puguin realitzar el curs de Patró d'Embarcacions d'Esbarjo a un preu especial. La formació tindrà lloc del 3 al 5 de maig i la matrícula inclou pràctiques i tramitació del títol. Preu socis: 648 €.

Debido al éxito de la edición anterior, repetimos la promoción para que los socios del club puedan realizar el curso de Patrón de Embarcaciones de Recreo a un precio especial. La formación tendrá lugar del 3 al 5 de mayo y la matrícula incluye prácticas y tramitación del título. Precio socios: 648 €.

PÀDEL

Ampliem el Padel & Co
Ampliamos el Padel&Co

Tant si ets un fanàtic del pàdel com si estàs pensant en començar a practicar-lo de forma regular però et falten companys, Pàdel & Co és la teva activitat. Vine a practicar, cada dimarts de 9:30 a 11 hores, i gaudeix d'aquest esport. Ara, més pistes i professors disponibles.

Tanto si eres un forofo del pádel como si estás pensando en empezar a practicarlo de forma regular pero te faltan compañeros, Padel & Co es tu actividad. Ven a practicar, cada martes de 9:30 a 11 horas, y disfruta de este deporte. Ahora, más pistas y profesores disponibles.

CLUB

Sant Jordi 2019
Dimarts 23 / Martes 23

Que bonica es posa Barcelona a Sant Jordi! I el club, també. Celebrem aquesta festa tan especial regalant una rosa a cada soci que acudeixi el dia 23 al club i, a més, tindrem la nostra particular parada de llibres, amb la col·laboració de RBA.

¡Que bonita se pone Barcelona en Sant Jordi! Y el club, también. Celebramos esta fiesta tan especial regalando una rosa a cada socio que acuda el día 23 al club y, además, tendremos nuestra particular parada de libros, con la colaboración de RBA.

CLUB

Led a les pistes exteriors
Led en las pistas exteriores

Al club estem plenament compromesos amb la cura del medi ambient i hem adoptat importants mesures per fer un ús més eficient de l'energia. Estem renovant la il·luminació de les pistes exteriors amb la instal·lació de llums LED, que donen la mateixa llum però tenen un consum molt menor.

En el club estamos plenamente comprometidos con el cuidado del medio ambiente y hemos adoptado importantes medidas para hacer un uso más eficiente de la energía. Estamos renovando la iluminación de las pistas exteriores con la instalación de luces LED, que dan la misma luz pero tienen un consumo mucho menor.

Beneficis Bonasport

CLUB

Nous avantatges per a socis
Nuevas ventajas para socios

Ser abonat de Bonasport té molts avantatges 'i cada vegada més! Recentment, hem establert col·laboracions amb diferents entitats, en les que els nostres socis trobaran importants descomptes: en QUADIS Rent a Car, un 10% de descompte en reservar un cotxe amb el codi promocional BS2019; en els parcs aquàtics Water World de Lloret i Aquadiver de Platja d'Aro, 10 € de descompte en l'entrada presentant el flyer promocional (a recollir a Recepció) i el carnet d'abonat de Bonasport; ia La Roca Village nostres socis podran gaudir dels avantatges Privilege (informa't com a Recepció).

Ser abonado de Bonasport tiene muchísimas ventajas ¡y cada vez más! Recientemente, hemos establecido colaboraciones con diferentes entidades, en las que nuestros socios encontrarán importantes descuentos: en QUADIS Rent a Car, un 10% de descuento al reservar un coche con el código promocional BS2019; en los parques acuáticos Water World de Lloret y Aquadiver de Platja d'Aro, 10 € de descuento en la entrada presentando el flyer promocional (a recoger en Recepción) y el carné de abonado de Bonasport; y en La Roca Village nuestros socios podrán disfrutar de las ventajas Privilege (infórmate cómo en Recepción).

-publicidad-

Usted está recibiendo este email porque se ha suscrito al newsletter de Bonasport.
Si desea cancelar su suscripción, por favor haga clic en este enlace.

Cancelar suscripción aquí